Wednesday, April 17, 2013

121.ro


Mesajul din sticla


Maria Dermengiu m-a invatat ca puritatea e datatoare de putere

17/04/2013


Aprilie 2013
  
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
       
Unii oameni considera puritatea, candoarea si smerenia semne de slabiciune. Daca le ai sau le simti, trebuie sa le tii ascunse pentru ca altfel vei fi judecat. Aceia dintre noi care isi traiesc viata in canoanele masurilor stabilite de cei de langa noi se sinucid lent. Acestea fiind spune, observ langa mine oameni care isi exprima ceea ce simt cu gratie si vigoare, transmitand totodata putere si dorinta de a trai intens, cu pasiune. Un astfel de om este Maria Dermengiu, pictorita, mama, o femeie care intruchipeaza pentru mine feminitatea si puritatea infasurate in purpura rosie a dragostei de viata.Am invitat-o pe Maria la emisiunea de astazi sa ne vorbeasca despre ultimele ei proiecte, participarea la targul de bijuterie contemporana Autor care are loc la Sala Dalles in Bucuresti in acest week-end, pe 20-21 aprilie, precum si lansarea noului ei proiect de arta aplicata cu esarfe.

Sunt artist vizual. Insa in primul rand Femeie. Din acest motiv am creat Marie Nouvelle Studio. Marie Nouvelle este transpunerea fireasca a personalitatii mele de artist intr-un cadru de arta aplicata. Fiecare esarfa poarta cu sine o stare. Capteaza momentul din tablou. Arta, in toate formele ei, te scoate din cotidian si te reda vietii, emotiilor. Te strange in jurul ei si-ti sopteste sa nu-ti pierzi sufletul naiv.
'Omul, cu o infinitate de posibilitati, prin arta alege sa fie el insusi o lume'. El doarme la marginea realitatii, creandu-si iarasi si iarasi propria sa viziune. Insa sentimentul este tot ceea ce conteaza si singurul care ramane. Un tablou ce-ti surade va avea intotdeauna ceva din tine. Si cat de minunat este sa reusesti sa captezi acel sentiment de fuziune cu lumea inconjuratoare astfel incat sa ajungi sa te contopesti cu florile, cu aripile desenate si cercul invartit de petale.
, scria Maria ca o invitatie la a descoperi noul ei proiect.Intra in direct cu noi miercuri 17 aprilie la ora 14:00 si lasa-te cuprins de emotii, pasiune, candoare. Promitem sa nu dezvaluim nimanui secretul tau, daca asta iti doresti.

Daniela Fugaru Kammrath

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cauta