Sunday, March 24, 2013

Spring Art Salon, Van Gogh Grand Cafe


Cu ocazia Spring Art Salon, imi puteti gasi o parte din lucrari la Van Gogh Grand Cafe, in perioada 29-31 martie :)

Mai multe detalii in pagina evenimentului - Spring Art Salon- 3 zile de arta activa in centrul Bucurestiului

Comunitatea de arta va invita sa participati la Spring Art Salon, 
manifest de arta activa si itineranta desfasurat in Bucuresti. Timp de trei zile, intre 29 si 31 martie, veti putea admira in jur de 30 de artisti ai comunitatii de arta, in diferite locatii din zona centrala a Bucurestiului.

Creat in jurul conceptului de arta activa, Spring Art Salon se adreseaza atat artistilor care vor avea posibilitatea sa interactioneze cu un public diferit de cel al galeriilor de arta, cat si publicului, care va intalni arta in locuri comune acestuia.

Pe parcursul celor trei zile vor fi expuse un numar mare de lucrari, diferite ca tehnici si stiluri artistice. Diversitatea lucrarilor alese in cadrul expozitiilor va contribui astfel la revolutionarea spatiilor conventionale din Bucuresti si transformarea lor in spatii gazda de intampinare a spectacolului artistic.

Spring Art Salon reprezinta pentru comunitatea de artisti din Romania un mijloc nou de interactiune cu publicul. Artistii isi doresc astfel sa ajunga cat mai aproape de privitor, arta intampinandu-l tocmai in spatiile pe care acesta le frecventeaza.

Evenimentele din cadrul expozitiilor au ca punct central de intalnire locuri active de dialog cu publicul. Tocmai de aceea Spring Art Salon este un proiect de durata prin care comunitatea de arta isi propune sa creeze si sa transforme cat mai multe locatii din Bucuresti in expozitii deschise publicului larg.


In circuitul Spring Art Salon: Van Gogh Grand Cafe, Hotel Tempo, Hotel Trianon, BRUNO, Galeria Horatiu Malaele

Intalnire cu artistii:

Vineri, Hotel Tempo, ora 19.30
Sambata: Van Gogh Grand Cafe & Bruno, ora 19.00
Duminica: Hotel Trianon, ora 17.00


                                                    Spring Art Salon, Van Gogh Grand Cafe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cauta