Tuesday, July 27, 2010

some thoughts about life.....

Suntem convinsi ca viata noastra va fi mai buna cand........
.....vom fi casatoriti, cand se va naste primul fiu sau cand....se va naste cel de-al doilea.....
Apoi ne simtim frustrati pentru ca fiii nostri sunt prea mici pentru un lucru sau pentru altul, si ne gandim ca lucrurile vor merge mai bine cand vor creste.
Apoi ne exaspereaza cu comportamentul lor de adolescenti si suntem convinsi ca vom fi mai fericiti cand vor depasi aceasta varsta.
Credem ca o sa ne simtim mai bine cand partenerul nostru isi va rezolva problemele, cand....vom schimba masina, cand....vom face vacante minunate, cand nu vom mai fi nevoiti sa lucram.
Dar daca nu incepem o viata plina si fericita acum, cand o s-o facem? Mereu trebuie sa infruntam dificultati de toate felurile.
Asa ca merita sa acceptam aceasta realitate si sa decidem sa fim fericiti, orice s-ar intampla....
Alfred Souza spune " mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata! dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat, o incurcatura care cerea timp, datorii inca nerezolvate. Dupa aceea, viata ar fi inceput."

Acest mod de a percepe lucrurile ne ajuta sa intelegem ca nu este o metoda pentru a fi fericiti, dar ca fericirea este metoda....
"in fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata"

Deci traiti fiecare moment din viata si mai intens daca puteti, si amintiti-va ca timpul nu astapta pe nimeni.

Asa ca nu mai asteptati sa terminati scoala, sa va reintoarceti la scoala, sa slabiti 5 kg, sa aveti copii, sa-i vedeti plecand la casa lor.....
Incetati sa asteptati seara de vineri, dimineata de luni, sa aveti o casa noua. Incetati sa tot asteptati primavara, vara ,toamna sau iarna!

Fericirea si bucuriile vietii nu sunt destinatia calatoriei, sunt chiar calatoria.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cauta